Preskočiť na hlavný obsah

Svadobný festival v Bytči: Oslava tradície a nových trendov v Sobášnom paláci

Tento víkend sa Sobášny palác v Bytči stane miestom plným romantiky, keď v piatok 11. mája o 11:00 hod. odštartuje prvý ročník Svadobného festivalu. Úvodom nás očaria tradičné svadobné zvyky a živá hudba svadobných pochodov. Starostlivo zorganizovaným podujatím bude sprevádzať starejší, ktorý dodá udalosti šarm.

Festival bude pokračovať v sobotu 12. mája od 10:00 hod. a návštevníkov potešia prezentácie svadobných dodávateľov a zaujímavý sprievodný program pripravený Považským múzeom v Žiline. Očakávaným vrcholom bude módna prehliadka svadobných šiat spolu s obradom čepčenia nevesty. Rodiny s deťmi sa môžu tešiť na rôzne sprievodné aktivity, pričom celú udalosť obohatí aj tombola s lákavými cenami. Ak počasie dovolí, návštevníci budú mať jedinečnú možnosť vidieť svadobný koč s konským záprahom.

Organizátori festivalu pozývajú všetkých, ktorí plánujú svadbu a chcú sa oboznámiť s najnovšími trendmi, ako aj tých, ktorí si chcú užiť krásny deň v nádherných renesančných priestoroch Sobášneho paláca.

Nezmeškajte jedinečný zážitok plný tradície, inšpirácie a romantiky!

zdroj: FB/Mesto Bytča

Zuzana Žigová

Vyhľadávanie